Харчові розлади та їх профілактика

«Здоров’я більше залежить від наших звичок та харчування, ніж від лікарського мистецтва”
(Вільям Шекспір)

Вчителем біології Свищ О.В. був проведений відкритий урок у 8 класі “Харчові розлади та їх профілактика”
Учні ознайомилися із негативними факторами впливу на органи травлення: – недотримання режиму харчування, -переїдання; – зловживання їжею, багатою на хімічні домішки та транс-жири; – недотримання гігієнічних вимог зберігання та вживання їжі; – вживання алкоголю та тютюнокуріння.



Проводили дидактичні та інтерактивні ігри під час яких розбирали різноманітні ситуації.

В кінці уроку опрацювали алгоритм надання першої допомоги в разі отруєнь, яка має бути спрямована на видалення з організму людини недоброякісної їжі, залишків грибів та рослин.
